Днес бе даден старт на проекта Подобряване на градската среда в

...
Днес бе даден старт на проекта Подобряване на градската среда в
Коментари Харесай

Стартираха проектите свързани с многомилионното преобразяване на централна градска част

Днес бе даден старт на проекта " Подобряване на градската среда в община Пловдив “. Той се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия Региони в напредък " 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. 

" Затваряме огромна част от града, реализатори са Агромах и Драгиев. По време на осъществяването ще има много промени в придвижването. Ще мислим хубаво по какъв начин да ги вършим, с цел да не натоварваме доста придвижването. Много от улиците в Хадижихасан махала не са в регулация, в този момент ще ги вкараме.

Основната част от плана несъмнено реконструкцията на булвард Марица и облагородяването на брега на Марица, по плановете, които бяха утвърдени - социализирането на брега на реката, голяма подпорна стена в самата река. 2018-та е доста значима за този план. Надявам се, че изпълнителите ще са бързи и ще успеем да усвоим средствата. 

Много от улиците, които ще реконструираме, са с каладръм. Ще го вземем и ще го използваме в Стария град. Паветата от бул. " Марица " ще " влезе " в улиците в Хаджихасан махала ", съобщи пред кореспондент на Plovdiv24.bg кметът Иван Тотев.

Какво още съобщи той, както и изпълнителят на плана, чуйте във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР